Logó1
hb08

AHOL AZ ÁLMOK SZÁRNYRA KELNEK!


Egy növény vagy virág többet ad nekünk mit egy esztétikai élményt, egy fa is több mint egy árnyékot adó kerti dekoráció. A fű is több annál mit egy terület a játékra. A szép és jól átgondolt kert meghálálja a gondoskodó munkát, mivel feltölti környezetünket élettel, megnyugtat, betakar, eltakar, megvéd, hüvöset ad és felfrissít, gyümölcsöt hoz és táplál, egészségesebbé teszi életünket, egy békés zug, ahol elcsendesedve ellazulhatunk egy kemény nap után . 

Mi abban tudunk segíteni, hogy rámutassunk azokra a növényekre amikre neked szükséged van és a legjobb tudásunk szerint átadjuk azokat az információkat amivel megvalósítható álmaid kertjét.

Fejléc2


kínálatunk:

Örökzöld és lombhullató fák és cserjék, alakfák, spirálok, törzsre oltott szoliter növények, kültéri bonsaiok, fagyálló pálmák, fagyálló yuccák, mediterrán évelő virágzó növények, futó növények, talajtakaró növények növények, sövény lágy növények, évelő virágzók és árnyékoló virágzók , ampolnás balkonra való virágzók, gyümölcsfák, bogyós gyümölcstermők.

Beltéri virágzó növények, beltéri levéldísznövények, bonsaiok, orhideák, tillandsiák. 

Kültéri kaspók és kerámiák, fagyálló kaspók, ültető tálak, kültéri növénytartó konténerek, nagy méretű békázható fából készült kültéritéri dekor konténerek , kosarak, tároló kosarak .

Iroda8

Cégünk további szolgáltatásai közé tartozik az irodák, közületek beltereinek növénnyel való berendezése. Kollegáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen is. Helyszíni felméréssel és a projekthez szabott ajánlatokkal kapcsolatban bátran keressenek minket! Eddigi munkáinkat megtekinthetik a Referenciák menüben.